top of page
skidor.jfif

Karriär

Astrada präglas av en gemenskap där kollegor i olika åldrar med varierande bakgrund arbetar i en familjär och stöttande miljö

MicrosoftTeams-image (4).png

Vad värderar vi?

För att växa, både på ett personligt och professionellt plan, tror vi att en viktig faktor är att ha kul och gilla det man gör under tiden man utmanar sig själv. Därför är också balansen mellan arbete och vardag viktig för oss.

testbackground.png

Vad gör vi?

På Astrada kombinerar vi innovativ mjukvaruutveckling med en kompetent och vass konsultorganisation. Genom vårt unika datadrivna analysverktyg hjälper vi organisationer och företag i flera branscher runt om i världen med att ta fram kontinuerligt aktuella beslutsunderlag för styrning och optimering av verksamheten. Detta kan vara allt från kostnads- och lönsamhetsinformation per produkt inom tillverkningsindustrin, till bättre planeringsunderlag med schemaoptimering inom sjukvården. 

MicrosoftTeams-image_edited.jpg

Vi håller ständigt utkik efter nya talanger som vill vara med på vår resa. Oavsett om du är nyexaminerad eller vill ta nästa steg i karriären är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan med CV och personligt brev. På vår Linkedin lägger vi även ut specifika tjänster med jämna mellanrum.

Vi söker dig som:

  • vill utvecklas inom BI och hantera och analysera stora mängder data

  • är intresserad av att jobba i gränslandet mellan verksamhets- och ekonomistyrning och IT

  • vill jobba på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och stora ambitioner

  • har en masterutbildning

Bli en av oss

bottom of page